logo

informatie

  1. Tip!

    Hier vindt u de meest gezochte informatie.

Zorgaanbieder
Op deze pagina treft u informatie aan voor de zorgaanbieders.Deze informatie zal in de komende periode worden aangevuld.

Marktmacht
De Nederlandse burger kiest zijn zorgverzekeraar. Er moet wat te kiezen zijn. Zowel wat zorgaanbieders als wat zorgverzekeraars betreft. Hoe zijn uw ervaringen met het afsluiten van contracten, het maken van afspraken, het verwerken van declaraties en de ondersteuning bij het opleiden van de nieuwe generatie zorgverleners?

Kwaliteit
Zorgaanbieders hebben te maken met forse druk op hun prijzen. Dat geeft druk op kwaliteit, inzet en beschikbaarheid van zorg. Is er overleg, zijn er wel afspraken mogelijk over kwaliteit, innovatie en complexe zorgvragen?foto fysio
Document PDF
Brochure met algmene informatie over PolisReview voor zorgverleners Brochure 2015 (Zorgaanbieders)

Veel gestelde vragen
Waarom zou ik hier een review plaatsen?
PolisReview verzamelt de reviews van zorgaanbieders. Hiermee wil PolisReview een platform bieden waar zorgverleners hun mening over de contacten met zorgverzekeraars kunnen delen.

Wat doen jullie met mijn review?
Uw review wordt, indien u daar toestemming voor geeft, zichtbaar op de website. Hierdoor zijn ook andere zorgaanbieders op de hoogte van wat er op dit moment speelt in uw branche. Tevens onderzoeken en schrijven wij artikelen over de gezondheidszorg en gebruiken de reviews als basis voor nieuwe onderwerpen.

Ik wil eigenlijk geen review schrijven, maar deze alleen aan u mailen. kan dat?
Ja, dat kan. U kunt deze zenden aan info@polisreview.nlfoto fysio

Missie

PolisReview wil een bijdrage leveren aan het verbeteren van de relaties tussen zorgconsument, zorgverlener en zorgverzekeraar, zodat de kwaliteit van zorgpolissen en zorgcontracten door inbreng van ervaringen van zorgverzekerden en zorgaanbieders wordt verbeterd.

Contact

Heeft u een vraag aan PolisReview? U kunt deze mailen aan: info@polisreview.nl

Twitter

@polisreview
PolisReview in ontwikkeling.