logo

informatie

  1. Tip!

    Hier vindt u de meest gezochte informatie.

Informatie voor de consument
Op deze pagina treft u informatie aan u als zorgconsument. Deze informatie zal in de komende periode worden aangevuld.

De kracht van PolisReview

  • PolisReview: wat gaat er goed, wat gaat er mis met de zorgpolis? PolisReview voor het delen van ervaringen!
  • PolisReview biedt informatie en duidelijkheid. Duidelijkheid over wat een zorgverzekering biedt.
  • PolisReview biedt houvast. Nederlandse burgers en zorgaanbieders geven hun mening. Moet er wel of niet worden bijbetaald. Wat is de mening hierover? Is de service goed is, is de informatie transparant en toegankelijk? Worden de contracten opgelegd of is er onderhandeling mogelijk? Per zorgverzekeraar worden waarderingen bekend.
  • PolisReview biedt eerlijke informatie. Informatie zit soms diep in de polis ‘weggestopt’. Per zorgverzekering is de informatie beschikbaar gemaakt. De complete verzekeringsvoorwaarden, inclusief kleine lettertjes zijn per zorgverzekering overzichtelijk toegankelijk.
  • PolisReview inventariseert ervaringen van chronisch zieken met hun zorgverzekeraars, met dekking, service en uitbetalingen

Document PDF
Brochure met algemene informatie over PolisReview Brochure 2015

Veel gestelde vragen: Reviews
Waarom zou ik hier een review plaatsen?
Door een review te plaatsen helpt u mee aan het opbouwen van informatie, waarmee duidelijk wordt waar de knelpunten liggen in de zorgverzekeringen. Met meer inzicht over de afhandeling van uw nota's hopen we dat de polissen van de zorgverzekeraars in de toekomst duidelijker, helderder en beter zullen worden.

Wat doen jullie met mijn review?
Deze wordt bewaard in een database en is voor iedereen zichtbaar. Daarnaast proberen we met statistieken over de reviews de problemen per maatschappij, polis en onderwerp zichtbaar te maken.

Wanneer is mijn review zichtbaar op de site?
Na het plaatsten van een review ontvangt u een e-mailbericht om uw review te bevestigen. Hierna wordt een review door een medewerker van PolisReview gecontroleerd. Hierna wordt hij zichtbaar op de site.

Ik heb een review bevestigd en hij staat nog steeds niet op de site?
PolisReview heeft een opstart nodig met het verzamelen van reviews. Aangezien wij u niet in een lege database willen laten zoeken, zal het even duren voordat wij de zoek-module voor iedereen zullen openstellen. Ondertussen zullen wel individuele reviews zichtbaar worden.

Veel gestelde vragen: Zoeken
Ik heb gezocht in de polissen maar ik heb bijna niks gevonden?
In de database zitten honderden documenten, waaronder polisvoorwaarden, vergoedingen en premietabelen. U kunt hier in zoeken via een zoekwoord. Op dit moment zoekt de module exact naar het woord dat u heeft opgegeven. Zoekt u naar fysiotherapie, dan vindt u alle documenten waar fysiotherapie in voorkomt. Door uw zoekterm te verkorten tot bijvoorbeeld fysio, vindt u ook andere documenten waarin fysiotherapeut, fysiotherapie en bekkenfysiotherapeut voorkomen.foto fysio

Missie

PolisReview wil een bijdrage leveren aan het verbeteren van de relaties tussen zorgconsument, zorgverlener en zorgverzekeraar, zodat de kwaliteit van zorgpolissen en zorgcontracten door inbreng van ervaringen van zorgverzekerden en zorgaanbieders wordt verbeterd.

Contact

Heeft u een vraag aan PolisReview? U kunt deze mailen aan: info@polisreview.nl

Twitter

@polisreview
PolisReview in ontwikkeling.